quarta-feira, maio 11, 2011

Restaurante Iraniano


Vamos jantar fora? Qual? Este, está fechado, vamos ver do outro lado da rua... Iraniano? Bora...

Pedimos só tapas, já que a opção era grande e apelativa.
Abbasi Daarbaand Special: egg plant, paprika, minced-meat, cheese and Irian herbs
Albondiga: flavoured meatballs with onion and tomato sauce
Patates: spiced fried potato dices
Samoesa Daarband Special: minced-meat, patato, leek, parsley and Iranian herbs, each


Dolma’s: stuffed wine leaves (vegetarian)
Mini Chenjeh Daarbaand: lamb, paprika and Iranian herbs
Filled Kofte Berengi: beef of lamb, basmatirice, Iranian herbs, egg, love berries, raisin and walnuts


Fried gamba’s in hot garlic oil (4 pieces)
Iranian grilled flavoured minced lamb (koebide) : with bread



De sobremesa...
Iranian baghlava, three pieces (menos doce e oleosa que a turca, melhor assim!)
Iranian ice-cream with a touch of saffron and pistachio
Maglut (Iranian Ice-cream and Valude) (não sei o que é o Valude, mas parecia aletria, os gelados eram iguais entre si.

Gostámos muito, para a próxima experimentamos pratos do menu, tinham bom aspecto nas mesas vizinhas!

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